Haircut make a modeling career

02 mrt Haircut make a modeling career

Isabella Emmack liep tijdens New York Fashion Week met een fresh haircut. Het 16-jarig model uit Kansas City, Missouri, over het verlies van haar lange haren.

‘’Ik heb een aantal maanden geleden mijn lange haren laten knippen door een bekende haarstylist, genaamd Guido Palau. Ik heb deze beslissing genomen, omdat ik wilde opvallen. Als je kijkt naar modellen met lang haar en je ziet er één met kort haar, gaat je aandacht naar die persoon. Ik houd van meisjes die zich durven te onderscheiden.’’

‘’Het was een risico dat ik bereid was om te nemen. In het begin was ik heel verdrietig, ik had zelfs mijn paardenstaart bewaard als een aandenken. Nu ben ik er heel blij mee, ik krijg alleen maar positieve reacties van mensen om me heen.’’

Hieronder een aantal foto’s van Isabella’s nieuwe kapsel. Wat vinden jullie ervan?

Geen Reacties

Plaats een reactie
%d bloggers liken dit: