De Bohemian festival look

16 mei De Bohemian festival look

Het is vrijdag en bijna weekend maar voordat het zo ver is, zetten wij de meest creatieve en inspirerende looks voor je op een rijtje. Of het nu gaat om haar, mode, festivals of gadgets we houden alles in de gaten om je op de hoogte te houden van de laatse trends.

Nu de lente is begonnen kunnen we het festivalseizoen weer in gaan luiden! Heb jij al wat festivals in je agenda staan? En wil je daar in je beste festival outfit rondlopen? Let dan op…! Wij zorgen er voor dat jij festival proof bent!

De bohemian look is nu de meest uitgesporeken en vrije trend die we deze zomer op de festivals gaan zien. Nonchalant, dromerig & Hippie achtig met verschillende printje dat is nu helemaal hip. Het is een leuke stijl, waarbij je ook goed kunt varieren met je haar. Een must have op accessoire gebied is de bloemenkrans. Lekker fleurig en met deze Hippie achtige look ben je helemaal festival proof.

Om je wat inspiratie te geven hebben wij wat festival looks op een rijtje gezet om je te laten zien dat de bloemenkrans het perfecte festival accessoire is.  

 

Geen Reacties

Plaats een reactie
%d bloggers liken dit: