Back to the 90’s

06 feb Back to the 90’s

Op een foto van Kirsten Owen uit de 90e jaren zien wij dat de foto uit onze campagne toevallige overeenkomsten heeft met betrekking tot het haar. Naast deze foto komen er regelmatig items uit de 90e jaren terug. Zo ook de modellen zoals
Kirsten Owen, Lara Stone en Jessica Miller die in de 90e jaren succesvol waren en nog steeds in het straatbeeld passen van de huidige modeshows en campagnes.

Kirsten Owen

Kirsten Owen

Kristen Owen werd op 16-jarige leeftijd gescout in Toronto en kreeg haar doorbraak in de Elle in Italië, Frankrijk en Spanje. Kristen is op 44- jarige leeftijd nog razend populair en was een blikvanger in de show van Rick Owens Rochas en Lavin voor de SS15.

Lara Stone

Lara Stone

Lara Stone tekende haar contract bij Elite op 15-jarige leeftijd. Ze straalt nu als 29 jarig fashion model naast Justin Bieber in de Campagne van Calvin Klein.

Jessica Miller

Jessica Miller

Jessica Miller was in de leeftijd van 15 jaar wanneer zij een tweejarig contract kreeg aangeboden door Calvin Klein. In de SS15 show liep ze naast Kendall Jenner en Rosie-Huntington Whiteley de modeshow van Balmain.
Welk kapsel uit de jaren 90 is jouw favoriet?

Geen Reacties

Plaats een reactie
%d bloggers liken dit: