Moroccanoil

h_moroccanoil

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Moroccanoil. Een wondermiddel voor je haar. Vanaf nu kun je voor deze wonderproducten terecht bij Hype Kappers.

Klik hier om naar de webshop te gaan

Moroccanoil arganolie
Het luxemerk Moroccanoil is toonaangevend in het professionele arganolie haarsegment. Moroccanoil bestaat meer dan 10 jaar en de producten zijn gemaakt op basis van van arganolie, een olie die ontzettend goed voor je huid en haar is. Arganolie bevat heel veel essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamine E en eiwitten. Het maakt je haar zacht, glanzend, pluisvrij, en laat je haar niet vet achter, wat veel andere oliën wel doen. Ook beschermt Moroccanoil je haar tegen o.a. UV-stralen.

Moroccanoil ontdekking
Moroccanoil Treatment werd ontdekt door Carmen Tal, eigenaresse van een salon in Montreal Canada, tijdens een reis die zij maakte door Marokko.  Ze raakte onder de indruk van de werking van arganolie en kocht snel de distibutierechten en zo ontstond het merk Moroccanoil.

Advies
Moroccanoil Treatment is een unieke formule met arganolie die onmiddellijk wordt opgenomen in het haar. Er zijn naast de treatments ook een shampoo, conditioner en masker te verkrijgen bij Hype Kappers. Onze professionele hairstylisten informeren je graag over dit product. Vraag er naar als je ons volgende keer bezoekt!

This entry was posted in Hair. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

278,695 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.